Ξινολάχανο, μια παραδοσιακή Γερμανική συνταγή με μοναδική γεύση. Κατάλληλο για vegan διατροφή, χωρίς συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, λακτόζη και γλουτένη.
Μια μοναδική συνταγή Μεσογειακής διατροφής, με βάση τις πιο διάσημες ελιές στον κόσμο. Μια υγιεινή και συγχρόνως γκουρμέ πρόταση, με ελκυστική εμφάνιση, που συνδυάζει τις ελιές, με εξαιρετικό ελαιόλαδο, βαλσαμικό ξύδι, βότανα και μπαχαρικά. Ιδανική σε φρυγανισμένο ψωμί, κριτσίνια, σάντουιτς, μπρουσκέτες και πίτες.
Μια μοναδική συνταγή Μεσογειακής διατροφής, με βάση διαλεχτές μαύρες ελιές. Μια υγιεινή και συγχρόνως γκουρμέ πρόταση, με ελκυστική εμφάνιση, που συνδυάζει τις ελιές, με εξαιρετικό ελαιόλαδο, βαλσαμικό ξύδι, βότανα και μπαχαρικά. Ιδανική σε φρυγανισμένο ψωμί, κριτσίνια, σάντουιτς, μπρουσκέτες και πίτες.
Μια μοναδική συνταγή Μεσογειακής διατροφής, με βάση διαλεχτές πράσινες ελιές. Μια υγιεινή και συγχρόνως γκουρμέ πρόταση, με ελκυστική εμφάνιση, που συνδυάζει τις ελιές, με εξαιρετικό ελαιόλαδο, βαλσαμικό ξύδι, βότανα και μπαχαρικά. Ιδανική σε φρυγανισμένο ψωμί, κριτσίνια, σάντουιτς, μπρουσκέτες και πίτες.
Εξαιρετικές λιχουδιές που χρησιμοποιούνται στην Ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα. Δίνουν μια πικάντικη νότα σε σαλάτες, σάντουιτς, αλλά και σε σούπες με όσπρια και λαχανικά.
Τα πιπεράκια της Εδέμ είναι ιδανικά σε Ελληνικά και Μεσογειακά πιάτα. Δίνουν σπιρτάδα και ένταση στα τραπέζια και ισορροπούν τα πιάτα με πολλά λιπαρά και πρωτεΐνες.
Ο Πουρές Αρακά θεωρείται μέρος της παραδοσιακής Βρετανικής κουζίνας. Μπορεί να σερβιριστεί μόνο του ή παραδοσιακά με Fish & Chips αλλά και με οποιοδήποτε πιάτο μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο.
Η Del Monte διαθέτει τα καλύτερα στον κόσμο ροδάκινα σε σιρόπι, αραιό σιρόπι και χυμό, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν μόνα τους ή να χρησιμοποιηθούν σε συνταγές.
Η Del Monte διαθέτει τα καλύτερα στον κόσμο ροδάκινα σε σιρόπι, αραιό σιρόπι και χυμό, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν μόνα τους ή να χρησιμοποιηθούν σε συνταγές.
Η Μεξικάνα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τις έντονες γεύσεις, καθώς η γεύση του τόνου αναδεικνύεται από τον ταιριαστό συνδυασμό λαχανικών και μπαχαρικών. Δοκιμάστε το σε μια μεγάλη φέτα φρυγανισμένο ψωμί, την οποία έχετε τρίψει ελαφρώς με φρέσκο σκόρδο.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά μαζί με κόκκινες καυτερές πιπεριές ώστε να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται εξαιρετικό απαλό φυτικό λάδι προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη και ελαφριά πικάντικη γεύση.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Η παρουσία Ελληνικού ελαιόλαδου προσδίδει αισθητά στο γευστικό αποτέλεσμα.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται σάλτσα ντομάτας αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη Μεσογειακή γεύση.