Παράγεται με Ελληνικό ρύζι, καλλιεργημένο στους ορυζώνες της Μακεδονίας και αποτελεί μια υπέροχη γευστική πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας. Απολαύστε έναν ιδανικό συνδυασμό Ελληνικού ρυζιού με τα εκλεκτά λαχανικά του αρακά και καρότου, τόσο αγνών και φρέσκων όσο τη στιγμή που κόπηκαν, πάντα με την ποιότητα και ασφάλεια Μπάρμπα Στάθης. Δεν περιέχει γλουτένη, αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, που συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, αλλά και βιταμίνης Α, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και της όρασης.
Παράγεται με Ελληνικό ρύζι, καλλιεργημένο στους ορυζώνες της Μακεδονίας και αποτελεί μια υπέροχη γευστική πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας. Απολαύστε έναν ιδανικό συνδυασμό Ελληνικού ρυζιού με τα εκλεκτά λαχανικά του αρακά και καλαμποκιού, τόσο αγνών και φρέσκων όσο τη στιγμή που κόπηκαν, πάντα με την ποιότητα και ασφάλεια Μπάρμπα Στάθης. Δεν περιέχει γλουτένη και αποτελεί πηγή σεληνίου και πρωτεϊνών, που συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Το Ρύζι Basmati της 3 Άλφα καλλιεργείται στα υψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας. Οι Μαχαραγιάδες το προτιμούσαν για το πλούσιο άρωμά του, την εξωτική γεύση του, το μοναδικά σαν χιόνι κάτασπρο χρώμα του και την ιδιότητά του να μεγαλώνει το σπυρί του 2 ½ φορές. Ιδανικό για εξωτικές συνταγές αλλά και για κλασσικά Ελληνικά πιάτα. Έτοιμο σε 15 λεπτά περίπου.
Οι Ρυζογκοφρέτες Agrino Κλασικές περιέχουν 99% καστανό ρύζι και 1% αλάτι Μεσολογγίου. Έχουν χαμηλά λιπαρά, αποτελουν πηγή φυτικών ινών και ψευδαργύρου και διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλες για vegans.
Οι Καλαμπογκοφρέτες Agrino περιέχουν 92.5% καλαμπόκι, 7% ρύζι και αλάτι Μεσολογγίου. Έχουν χαμηλά λιπαρά, αποτελούν πηγή φυτικών ινών και ψευδαργύρου και διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλες για vegans.
Οι Ρυζογκοφρέτες Agrino Ρίγανη φτιάχνονται από 90% καστανό ρύζι, 1,5% Ελληνική ρίγανη, κρεμμύδι, πράσο, μαϊντανό, βασιλικό, δυόσμο, σέλινο, μπαχαρικά, πρωτεΐνη γάλακτος, ηλιέλαιο, ρυθμιστή οξύτητας: κιτρικό οξύ. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, αποτελούν σημαντική πηγή ψευδαργύρου και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Δεν περιέχουν γλουτένη.
Εκλεκτά κομμάτια Ελληνικού κρέατος που συνδυάζονται αρμονικά με ελαιόλαδο και ελαφριές νότες καπνού. Μέσα από τη διαδικασία ωρίμανσής του, αποκτά ξεχωριστή γεύση και χαρακτήρα που μαγεύει. Χωρίς γλουτένη.
Η σάλτσα Amatriciana της Barilla είναι μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες στην Ιταλική μαγειρική. Φτιάχνεται με πελτέ ντομάτας, κύβους μπέικον και λίγο καυτερό πιπέρι δίνοντας μοναδικό ρουστίκ χαρακτήρα.
Το διάσημο Pesto Genovese της Barilla, περιέχει τα πιο φρέσκα φύλλα βασιλικού που συνδυάζονται με τη νόστιμη γεύση του Pecorino Romano και του τυριού Grana Padano. Παραδοσιακά, χρησιμοποιείται με Linguine αλλά μπορείτε να την απολαύσετε και με το δικό σας αγαπημένο σχήμα ζυμαρικών. Χωρίς συντηρητικά.
Η σάλτσα βασιλικού Barilla είναι σίγουρα μια από τις πιο ευέλικτες σάλτσες, που συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν όλα τα σχήματα ζυμαρικών. Χωρίς συντηρητικά.
Με σάλτσα τόνου, η Barilla προτείνει μια νόστιμη εκδοχή της διάσημης μεσογειακής συνταγής, που παρασκευάζεται με τόνο σε ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας, κρεμμύδι και μαϊντανό. Χωρίς συντηρητικά.