Ρύζι λευκό και μεσόσπερμο, για τέλειο και εύκολο μαγείρεμα σε 15 λεπτά περίπου. Χρησιμοποιείται για διάφορα φαγητά, είναι ιδανικό για σούπες όπου τις κάνει πιο πηχτές και πολύ νόστιμες και για γλυκά όπως το παραδοσιακό ρυζόγαλο.
Ρύζι λευκό και μεσόσπερμο που μαγειρεύεται εύκολα σε 15 λεπτά περίπου. Ιδανικό για γεμιστά, ντολμαδάκια, γιουβαρλάκια και ριζότο, ακόμα και για πιλάφι για όσους το προτιμούν χυλωμένο.
Παράγεται με Ελληνικό ρύζι, καλλιεργημένο στους ορυζώνες της Μακεδονίας και αποτελεί μια υπέροχη γευστική πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας. Απολαύστε έναν ιδανικό συνδυασμό Ελληνικού ρυζιού με τα εκλεκτά λαχανικά, το κόκκινο φασόλι, καλαμπόκι, στρογγυλό φασολάκι και τη πιπεριά, τόσο αγνών και φρέσκων όσο τη στιγμή που κόπηκαν, πάντα με την ποιότητα και ασφάλεια Μπάρμπα Στάθης. Δεν περιέχει γλουτένη, είναι πηγή πρωτεϊνών που συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, ενώ περιέχει και κουρκουμά, γνωστό για την ευεργετική του δράση.
Παράγεται με Ελληνικό ρύζι, καλλιεργημένο στους ορυζώνες της Μακεδονίας και αποτελεί μια υπέροχη γευστική πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας. Απολαύστε έναν ιδανικό συνδυασμό Ελληνικού ρυζιού με τα εκλεκτά λαχανικά του αρακά και καρότου, τόσο αγνών και φρέσκων όσο τη στιγμή που κόπηκαν, πάντα με την ποιότητα και ασφάλεια Μπάρμπα Στάθης. Δεν περιέχει γλουτένη, αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, που συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, αλλά και βιταμίνης Α, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και της όρασης.
Παράγεται με Ελληνικό ρύζι, καλλιεργημένο στους ορυζώνες της Μακεδονίας και αποτελεί μια υπέροχη γευστική πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας. Απολαύστε έναν ιδανικό συνδυασμό Ελληνικού ρυζιού με τα εκλεκτά λαχανικά του αρακά και καλαμποκιού, τόσο αγνών και φρέσκων όσο τη στιγμή που κόπηκαν, πάντα με την ποιότητα και ασφάλεια Μπάρμπα Στάθης. Δεν περιέχει γλουτένη και αποτελεί πηγή σεληνίου και πρωτεϊνών, που συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Το Ρύζι Basmati της 3 Άλφα καλλιεργείται στα υψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας. Οι Μαχαραγιάδες το προτιμούσαν για το πλούσιο άρωμά του, την εξωτική γεύση του, το μοναδικά σαν χιόνι κάτασπρο χρώμα του και την ιδιότητά του να μεγαλώνει το σπυρί του 2 ½ φορές. Ιδανικό για εξωτικές συνταγές αλλά και για κλασσικά Ελληνικά πιάτα. Έτοιμο σε 15 λεπτά περίπου.
Η σάλτσα Amatriciana της Barilla είναι μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες στην Ιταλική μαγειρική. Φτιάχνεται με πελτέ ντομάτας, κύβους μπέικον και λίγο καυτερό πιπέρι δίνοντας μοναδικό ρουστίκ χαρακτήρα.
Το διάσημο Pesto Genovese της Barilla, περιέχει τα πιο φρέσκα φύλλα βασιλικού που συνδυάζονται με τη νόστιμη γεύση του Pecorino Romano και του τυριού Grana Padano. Παραδοσιακά, χρησιμοποιείται με Linguine αλλά μπορείτε να την απολαύσετε και με το δικό σας αγαπημένο σχήμα ζυμαρικών. Χωρίς συντηρητικά.
Απολαύστε τη πλούσια γεύση και τα λεπτά φρουτώδη αρώματα της σάλτσα που απογειώνει τα spring rolls. Δοκιμάστε την ακόμη σε κρέας, κοτόπουλο, hot dogs, burgers και τηγανητές πατάτες. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
Η σάλτσα βασιλικού Barilla είναι σίγουρα μια από τις πιο ευέλικτες σάλτσες, που συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν όλα τα σχήματα ζυμαρικών. Χωρίς συντηρητικά.