Η Φτέρη Αγιωργίτικο είναι αποτέλεσμα επιλεγμένου Αγιωργίτικου από τους λόφους που περιβάλλουν τη πεδιάδα της Νεμέας και μιας ολιγοήμερης εκχύλισης σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Ο ερυθρός οίνος που προκύπτει χαρακτηρίζεται από ερυθρό-ιώδες χρώμα και αρώματα φραγκοστάφυλου και ροδιού. Η Γεύση γεμάτη με βελούδινες ταννίνες ενώ αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση από νότες μπαχαρικών και καραμέλας βουτύρου. Αν και ερυθρό, απολαμβάνεται καλύτερα ελαφρά δροσερό και παρέχει τέλεια συνοδεία γεύσεων όπως κρέατα με σάλτσα ντομάτας ή ψητά και κόκορα κρασάτο. Σερβίρεται στους 14-16C.
Η οινοποίηση σε χαμηλές θερμοκρασίες βοηθάει στην προφύλαξη όλων των τυπικών αλλά ευαίσθητων αρωμάτων του Μοσχοφίλερου. Ως αποτέλεσμα η Φτέρη Μοσχοφίλερο είναι ένας έντονα αρωματικά οίνος που ισορροπούν τα αρώματα νυχτολούλουδου, ρόδου και εσπεριδοειδών. Το εξαιρετικό του άρωμα και η έντονη γεύση του το κάνουν ένα κρασί που μπορείτε να το απολαύσετε ως απεριτίφ καθώς και ως συνοδευτικό γευμάτων όπως ζυμαρικά με βασιλικό, κοτόπουλο αλά κρεμ, ψητές γαρίδες και πίτες. Σερβίρεται στους 8-10C.
Η προσεκτική επιλογή και συνοινοποίηση του αρωματικού Μοσχοφίλερου από το οροπέδιο της Μαντινείας και του πολυδύναμου Αγιωργίτικου από την περιοχή της ορεινής Κορινθίας δίνει ένα αρμονικό ροζέ οίνο με αρωματική πολυπλοκότητα που ταλαντεύεται μεταξύ τριαντάφυλλου, κερασιού και νότων φράουλας. Η «Φτέρη Αγιωργίτικο-Μοσχοφίλερο» συνοδεύει άψογα φαγητά με βασικό συστατικό τη φρέσκια ντομάτα, καλαμαράκια στην κατσαρόλα, πίτσα ακόμα και κινέζικη κουζίνα . Σερβίρεται στους 10C.