Το ήπιο ψήσιμο επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η προσθήκη της καυτερής πιπεριάς σε συνδυασμό με τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου δημιουργούν ένα ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.
Το ήπιο ψήσιμο επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η προσθήκη ρίγανης και «απαλού» φυτικού λαδιού σε συνδυασμό με τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου δημιουργούν ένα ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.
Το μοσχοχτάποδο TRATA πλένεται προσεκτικά, κόβεται σε κομμάτια και αφού ελεγχθεί σχολαστικά τοποθετείται στην κονσέρβα. Στην συνέχεια προστίθεται πικάντικη σάλτσα ντομάτας με την συνοδεία μυρωδικών και την καυτερή πιπεριά.
Το μοσχοχτάποδο TRATA πλένεται προσεκτικά, κόβεται σε κομμάτια και αφού ελεγχθεί σχολαστικά τοποθετείται στην κονσέρβα. Στην συνέχεια προστίθεται «απαλό» φυτικό λάδι.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά μαζί με κόκκινες καυτερές πιπεριές ώστε να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται εξαιρετικό απαλό φυτικό λάδι προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη και ελαφριά πικάντικη γεύση.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Η παρουσία Ελληνικού ελαιόλαδου προσδίδει αισθητά στο γευστικό αποτέλεσμα.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται σάλτσα ντομάτας αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη Μεσογειακή γεύση.