Η γνώση, η εμπειρία και η πολύ προσεκτική επιλογή των σταφυλιών δημιουργούν το αυθεντικό κόκκινο ξίδι. Οι χρήσεις του στην κουζίνα είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Άλλοτε σε μεγαλύτερες και άλλοτε σε μικρότερες ποσότητες συμμετέχει σε ντρέσινγκ για σαλάτες, σε τουρσιά, σε κόκκινες σάλτσες, σε μαρινάδες, αλλά βέβαια κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τα παντζάρια ή τις φακές χωρίς μερικές –ή περισσότερες– σταγόνες καλό ξίδι.
Καθαρό χρώμα, γεμάτο άρωμα, ήπια γλυκόξινη γεύση. Ιδανική επιλογή για σαλάτες, λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι και όσπρια, χωρίς να χάνεται το φυσικό και ζωντανό χρώμα των πιάτων.
Γεμάτη γεύση μελιού, τέλεια ισορροπία μεταξύ οξύτητας και γλύκας. Ιδανική επιλογή για βραστά ή ψητά λαχανικά, πράσινες σαλάτες, και σάλτσες ψητού χοιρινού, κοτόπουλου και μανιταριών.
Βαθύ, τριανταφυλλένιο διαυγές χρώμα, καθαρό φρουτώδες άρωμα ροδιού. Ιδανική επιλογή για πράσινες σαλάτες με πορτοκάλι ή ρόδι, σαλάτες με κατσικίσιο τυρί, μαρινάδες, κοτόπουλο ή μοσχάρι και συνταγές με χοιρινό.
Γεμάτη δρύινη, αυθεντική και μοναδικά ισορροπημένη γεύση γλυκού και όξινου, αποτέλεσμα της μεγάλης περιεκτικότητας σε μούστο και της καλής ποιότητας ξιδιού. Ιδανική επιλογή για σαλάτες με ωμά ή βραστά λαχανικά, μαρινάδες για ψητό κρέας ή κοτόπουλο και ριζότο.
Γεμάτη δρύινη, αυθεντική και μοναδικά ισορροπημένη γεύση γλυκού και όξινου, αποτέλεσμα της μεγάλης περιεκτικότητας σε μούστο και της καλής ποιότητας ξιδιού. Ιδανική επιλογή για σαλάτες με ωμά ή βραστά λαχανικά, μαρινάδες για ψητό κρέας ή κοτόπουλο και ριζότο.