Αναπλήρωμα ξυδιού από κολλώδες ρύζι. Περιέχει ζάχαρη και αλάτι. Χρησημοποιείστε το απευθύας στα stir fries, σε σαλάτες, και για να φτιάξετε πίκλες ή σάλτσες dip. Αναμείξτε το με mirin (γλυκό κρασί μαγειρικής), ζάχαρη και αλάι για να φτιάξετε sushi seasoning.
Χρησιμοποιήστε τη ως σάλτσα για σούσι και σασίμι, ανακατεύοντας 1 κουταλάκι του γλυκού πάστα Obento Wasabi με 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας. Η πάστα Obento Wasabi μπορεί επίσης να βελτιώσει τη γεύση της μπριζόλας και των θαλασσινών.