Για τις ψαροκροκέτες Captain Iglo, η Iglo χρησιμοποιεί τα καλύτερα μόνο φιλέτα μπακαλιάρου (100%). Το φρέσκο ψάρι ελέγχεται επί των αλιευτικών σκαφών, καθαρίζεται, κόβεται σε φιλέτα καθορισμένου μεγέθους (περίπου 7,5 κιλά) και καταψύχεται.
Για τις ψαροκροκέτες Captain Iglo, η Iglo χρησιμοποιεί τα καλύτερα μόνο φιλέτα μπακαλιάρου (100%). Το φρέσκο ψάρι ελέγχεται επί των αλιευτικών σκαφών, καθαρίζεται, κόβεται σε φιλέτα καθορισμένου μεγέθους (περίπου 7,5 κιλά) και καταψύχεται.