Εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο. Ιδανικά μαγειρεμένη στον φούρνο με πατάτες ή ψημένη και μαριναρισμένη στα κάρβουνα ή ακόμα και τηγανισμένη και σβήνοντας την με κρασί.
Η πανσέτα είναι οι μύες από την περιοχή της κοιλιάς του χοιρινού και αποτελεί μια γευστική και λιπαρή μερίδα κρέατος που είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.
Το χοιρινό σουβλάκι είναι θρεπτικό και ιδιαίτερα γευστικό. Είναι πλούσιο σε θειαμίνη, γνωστή και ως βιταμίνη Β που βοηθά το σώμα σας να λειτουργεί σωστά.