Μια εξαιρετική λιχουδιά που χρησιμοποιείται στη Μεσογειακή κουζίνα, ενισχύοντας τη γεύση σε διάφορα πιάτα, από σαλάτες και ορεκτικά μέχρι κυρίως πιάτα και dressings. Δίνει ξεχωριστό γλυκόξινο τόνο σε σάντουιτς με τυρί και αλλαντικά, σε ομελέτες ή ριζότο, σε σως ταρτάρ και σε διάφορα αλείμματα.
Παρασκευάζονται με μεράκι, γνώση και παραδοσιακές μεθόδους, αλλά και με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που διατηρούμε στην Εδέμ. Προσφέρονται κομμένες σε φέτες για μεγαλύτερη ευκολία στην κουζίνα.
Δυο εξαιρετικές λιχουδιές: ελιές πράσινες γεμιστές με αμύγδαλο και πιπεριά σε ένα προϊόν για να έχετε περισσότερες επιλογές απόλαυσης. Ένα Ελληνικό προϊόν από τον κήπο της Εδέμ.