Η πικάντικη σάλτσα Arrabbiata, φτιαγμένη με παραδοσιακή συνταγή, είναι έτοιμη να τυλίξει με νοστιμιά τα ζυμαρικά σας. Ιδανική με Penne Rigate. Χωρίς συντηρητικά.
Η σάλτσα Amatriciana της Barilla είναι μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες στην Ιταλική μαγειρική. Φτιάχνεται με πελτέ ντομάτας, κύβους μπέικον και λίγο καυτερό πιπέρι δίνοντας μοναδικό ρουστίκ χαρακτήρα.
Το διάσημο Pesto Genovese της Barilla, περιέχει τα πιο φρέσκα φύλλα βασιλικού που συνδυάζονται με τη νόστιμη γεύση του Pecorino Romano και του τυριού Grana Padano. Παραδοσιακά, χρησιμοποιείται με Linguine αλλά μπορείτε να την απολαύσετε και με το δικό σας αγαπημένο σχήμα ζυμαρικών. Χωρίς συντηρητικά.
Για να απολαύσετε στο μέγιστο την πλούσια γεύση της σάλτσας Ragu Alla Bolognese, δοκιμάστε την με Tagliatelle. Όπως όλες οι σάλτσες Barilla, είναι έτοιμη για χρήση κατευθείαν στα ζυμαρικά, αλλά για να αναδείξετε τη νοστιμιά της, είναι καλύτερα να τη ζεστάνετε λίγο σε χαμηλή θερμοκρασία ή στο φούρνο μικροκυμάτων, αφού ανοίξετε το καπάκι.
Η σάλτσα βασιλικού Barilla είναι σίγουρα μια από τις πιο ευέλικτες σάλτσες, που συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν όλα τα σχήματα ζυμαρικών. Χωρίς συντηρητικά.
Με σάλτσα τόνου, η Barilla προτείνει μια νόστιμη εκδοχή της διάσημης μεσογειακής συνταγής, που παρασκευάζεται με τόνο σε ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας, κρεμμύδι και μαϊντανό. Χωρίς συντηρητικά.