Φρέσκο ζυμάρι με αγνό σουσάμι σιγοψήνεται στο φούρνο για να δημιουργήσει αφράτα κριτσίνια, που συσκευάζονται αμέσως για να διατηρούνται πάντα τραγανά και απολαυστικά.
Τα υλικά ζυμώνονται, πλάθονται, καλύπτονται με σουσάμι και στη συνέχεια σιγοψήνονται για να σας προσφέρουν αφράτα και νόστιμα κριτσίνια με τη διατροφική αξία του χαρουπιού, πλούσια σε εδώδιμες ίνες.
Τα υλικά ζυμώνονται, πλάθονται, καλύπτονται με εκλεκτούς σπόρους και στη συνέχεια σιγοψήνονται για να σας προσφέρουν αφράτα και νόστιμα κριτσίνια με τη διατροφική αξία της ολικής άλεσης, πλούσια σε εδώδιμες ίνες.
Τα Μακεδονικά Κριτσίνια ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ συνοδεύουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις αλλά τρώγονται και μόνα τους σαν σνακ, κάθε ώρα της ημέρας. Συνδυάζονται ιδανικά με γιαούρτι και μέλι.