Το ήπιο ψήσιμο επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η προσθήκη της καυτερής πιπεριάς σε συνδυασμό με τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου δημιουργούν ένα ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.
Το ήπιο ψήσιμο επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η προσθήκη ρίγανης και «απαλού» φυτικού λαδιού σε συνδυασμό με τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου δημιουργούν ένα ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.
Το μοσχοχτάποδο TRATA πλένεται προσεκτικά, κόβεται σε κομμάτια και αφού ελεγχθεί σχολαστικά τοποθετείται στην κονσέρβα. Στην συνέχεια προστίθεται πικάντικη σάλτσα ντομάτας με την συνοδεία μυρωδικών και την καυτερή πιπεριά.
Το μοσχοχτάποδο TRATA πλένεται προσεκτικά, κόβεται σε κομμάτια και αφού ελεγχθεί σχολαστικά τοποθετείται στην κονσέρβα. Στην συνέχεια προστίθεται «απαλό» φυτικό λάδι.
Το Μπρίκ Άγριου Σολομού Friedrichs συλλέγεται από αυγοτάραχο άγριου σολομού της Αλάσκας, το οποίο αλιεύεται σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης αλιείας και αλατίζεται και τοποθετείται σε βάζα με το χέρι.
Η Μεξικάνα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τις έντονες γεύσεις, καθώς η γεύση του τόνου αναδεικνύεται από τον ταιριαστό συνδυασμό λαχανικών και μπαχαρικών. Δοκιμάστε το σε μια μεγάλη φέτα φρυγανισμένο ψωμί, την οποία έχετε τρίψει ελαφρώς με φρέσκο σκόρδο.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά μαζί με κόκκινες καυτερές πιπεριές ώστε να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται εξαιρετικό απαλό φυτικό λάδι προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη και ελαφριά πικάντικη γεύση.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Η παρουσία Ελληνικού ελαιόλαδου προσδίδει αισθητά στο γευστικό αποτέλεσμα.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται σάλτσα ντομάτας αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη Μεσογειακή γεύση.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται εξαιρετικό απαλό φυτικό λάδι προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη και και νόστιμη γεύση.
Τόνος υψηλής ποιότητας, με τον ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα που του χαρίζει η ειδική επεξεργασία του φυσικού καπνίσματος με ειδικό μείγμα ξύλων. Τα φυσικά αρωματικά συστατικά και η προσθήκη «απαλού» φυτικού λαδιού, δημιουργούν ένα ξεχωριστό προϊόν για τους λάτρεις του τόνου.
Η υψηλή ποιότητά του εξασφαλίζεται από αυστηρούς ελέγχους και εξαιρετικά σχολαστικές διαδικασίες καθαρισμού. Ο τόνος είναι κονσερβοποιημένος με τη μοναδική προσθήκη εκλεκτού ελαιόλαδου και μια πρέζα αλατιού. Ιδανικό σε όλες τις συνταγές, από ορεκτικά έως φρέσκες και γευστικές σαλάτες.
Η υψηλή ποιότητά του εξασφαλίζεται από αυστηρούς ελέγχους και εξαιρετικά σχολαστικές διαδικασίες καθαρισμού. Ο τόνος είναι κονσερβοποιημένος με τη μοναδική προσθήκη εκλεκτού ελαιόλαδου και μια πρέζα αλατιού. Ιδανικό σε όλες τις συνταγές, από ορεκτικά έως φρέσκες και γευστικές σαλάτες.
Η υψηλή ποιότητά του εξασφαλίζεται από αυστηρούς ελέγχους και εξαιρετικά σχολαστικές διαδικασίες καθαρισμού. Ο τόνος είναι κονσερβοποιημένος με τη μοναδική προσθήκη εκλεκτού ελαιόλαδου και μια πρέζα αλατιού. Ιδανικό σε όλες τις συνταγές, από ορεκτικά έως φρέσκες και γευστικές σαλάτες.