Εξαιρετικές λιχουδιές που χρησιμοποιούνται στην Ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα. Δίνουν μια πικάντικη νότα σε σαλάτες, σάντουιτς, αλλά και σε σούπες με όσπρια και λαχανικά.
Τα πιπεράκια της Εδέμ είναι ιδανικά σε Ελληνικά και Μεσογειακά πιάτα. Δίνουν σπιρτάδα και ένταση στα τραπέζια και ισορροπούν τα πιάτα με πολλά λιπαρά και πρωτεΐνες.
Ο Πουρές Αρακά θεωρείται μέρος της παραδοσιακής Βρετανικής κουζίνας. Μπορεί να σερβιριστεί μόνο του ή παραδοσιακά με Fish & Chips αλλά και με οποιοδήποτε πιάτο μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο.
Διαλεγμένες κόκκινες και κίτρινες πιπεριές που σιγοψήνονται με τη παραδοσιακή συνταγή της Εδέμ. Συνδυάζονται ιδανικά με φέτα και δίνουν χρώμα σε σάλτσες και σαλάτες.
Διαλεγμένες κόκκινες πιπεριές που σιγοψήνονται με τη παραδοσιακή συνταγή της Εδέμ. Συνδυάζονται ιδανικά με φέτα και δίνουν χρώμα σε σάλτσες και μπαγκέτες.