Αναζήτηση
Greek
Κατηγορίες
  Menu Close

  Ποιοί είμαστε

  Το abc σούπερ μάρκετ που αποτελεί ενα κατεξοχήν μέρος της εταιρείας μας, lindian collection, ιδρύθηκε για πρώτη φόρα το 2009 στην περιοχή των Πεύκων, σημειώνοντας μάλιστα πολύ γρήγορα σημαντική άνοδο. Το abc, όντας ως ένα από τα πιο πολυσύχνατα σούπερ μάρκετ της περιοχής μας και συνδυάζοντας την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών με την ποικιλία προϊόντων που διαθέτει μπορει και δημιουργεί έναν εύχρηστο και πρακτικό τρόπο για την κάλυψη των αναγκών τους σε τρόφιμα αλλά και σε ο,τι άλλο χρειάζονται. Πιο αναλυτικά, στο κατάστημά μας θα βρείτε τα πάντα, απο φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέχρι διεθνή επώνυμα αντικείμενα, γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα, τοπικούς εκλεκτούς οίνους και οινοπνευματώδη, καλλυντικά, είδη δώρων, αναμνηστικά και πολλά άλλα.


  Σήμερα, μετράμε τρία καταστήματα στους Πεύκους, ένα στην Λίνδο και ένα στην Νέα Μαρίνα της Ρόδου. Αυτό που μας ξεχωρίζει απο τον τοπικό ανταγωνισμό είναι η εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας και η διαπραγματευτική μας δύναμη, μέσω των οποίων εξασφαλίζουμε προσιτές τιμές και καλύτερα επίπεδα παροχής υπηρεσιών για τους πελάτες μας.


  Το 2014, το abc επιτυγχάνει τη διείσδυσή του στο διαδύκτιο, δημιουργόντας τη δική του online ιστοσελίδα. Αναμφίβολα, το ηλεκτρονκό μας κατάστημα, κανει τη ζωή του καταναλωτή ακόμη πιο εύκολη αφου, ο στοχος μας είναι να φέρουμε το σούπερ μάρκετ, κυριολεκτικά, στην πόρτα σας! Έτσι, οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα είτε τα προ-παραγγείλουν τα ψώνια τους φτάνοντας στο δωμάτιό τους πριν την άφιξή τους είτε,να τα παραγγείλουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους παραδίδοντάς τα άμεσα στην πόρτα τους.

  abc, καντε τα ψώνια σας εύκολα και γρήγορα!