Αναζήτηση
Greek
Κατηγορίες
  Menu Close

  Σχετικά Με Εμάς

  Το abc σούπερ μάρκετ ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί μέρος της εταιρείας μας, Lindian Collection. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στους Πεύκους και γρήγορα σημείωσε σημαντική άνοδο. Το abc Online, όντας ένα από τα πιο πολυσύχνατα σούπερ μάρκετ της περιοχής και συνδυάζοντας την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών με την ποικιλία προϊόντων δημιουργεί έναν εύχρηστο και πρακτικό τρόπο για την κάλυψη των αναγκών σε τρόφιμα αλλά και σε οτιδήποτε άλλο. Πιο αναλυτικά, στο κατάστημά μας θα βρείτε τα πάντα, απο φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέχρι διεθνή επώνυμα προϊόντα, γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα, τοπικούς εκλεκτούς οίνους και οινοπνευματώδη, καλλυντικά, είδη δώρων, αναμνηστικά και πολλά άλλα.

  Σήμερα, μετράμε τέσσερα καταστήματα στη Νότια Ρόδο. Τα καταστήματα μας στη Λίνδο, Λάρδο και Μάσσαρι παραμένουν ανοιχτά ολόκληρο το χρόνο ενώ το κατάστημα μας στους Πεύκους παραμένει ανοιχτό μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Όλα τα καταστήματα μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της τοπικής κοινωνίας και η συμμετοχή μας σε κοινοτικές πρωτοβουλίες έχει ενισχύσει αυτή τη σχέση.

  Το 2014, το abc Online επιτυγχάνει τη διείσδυση του στο διαδύκτιο, δημιουργώντας τη δική του ιστοσελίδα. Με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα η ζωή του καταναλωτή γίνεται ακόμη πιο εύκολη καθώς, δίνεται η δυνατότητα να ψωνίζουν online μέσω της ιστοσελίδας μας και τα ψώνια παραδίδονται απευθείας στην πόρτα τους, μια υπηρεσία που είναι διαθέσιμη τόσο στους τουρίστες επισκέπτες όσο και στους μόνιμους κατοίκους.

  Οι περισσότεροι τουρίστες επισκέπτες μας είτε προ-παραγγέλνουν και πριν την άφιξη τους τα ψώνια τους βρίσκονται στα δωμάτια τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις διακοπές τους από τη στιγμή που φτάσουν, είτε παραγγέλνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών όπου η παράδοση γίνεται στη πόρτα τους.

  Προσφέρουμε επίσης, μια μοναδική υπηρεσία παράδοσης σε σκάφη που είναι αγκυροβολημένα στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου. Αυτή η υπηρεσία παρέχει στους πελάτες εξοικονόμηση χρόνου και βολικό τρόπο για να οργανώσουν τις προμήθειες τους χωρίς αυτό να εμποδίζει τις διακοπές τους με τα ιστιοπλοϊκά.

  Η αξιόπιστη και χρήσιμη υπηρεσία μας, μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη βάση πιστών πελατών τόσο από ντόπιους κατοίκους όσο και από εποχικούς επισκέπτες της Ρόδου.