Εξαιρετικές λιχουδιές που χρησιμοποιούνται στην Ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα. Δίνουν μια πικάντικη νότα σε σαλάτες, σάντουιτς, αλλά και σε σούπες με όσπρια και λαχανικά.
Τα πιπεράκια της Εδέμ είναι ιδανικά σε Ελληνικά και Μεσογειακά πιάτα. Δίνουν σπιρτάδα και ένταση στα τραπέζια και ισορροπούν τα πιάτα με πολλά λιπαρά και πρωτεΐνες.
Η Del Monte διαθέτει τα καλύτερα στον κόσμο ροδάκινα σε σιρόπι, αραιό σιρόπι και χυμό, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν μόνα τους ή να χρησιμοποιηθούν σε συνταγές.
Η Del Monte διαθέτει τα καλύτερα στον κόσμο ροδάκινα σε σιρόπι, αραιό σιρόπι και χυμό, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν μόνα τους ή να χρησιμοποιηθούν σε συνταγές.
Η Μεξικάνα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τις έντονες γεύσεις, καθώς η γεύση του τόνου αναδεικνύεται από τον ταιριαστό συνδυασμό λαχανικών και μπαχαρικών. Δοκιμάστε το σε μια μεγάλη φέτα φρυγανισμένο ψωμί, την οποία έχετε τρίψει ελαφρώς με φρέσκο σκόρδο.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά μαζί με κόκκινες καυτερές πιπεριές ώστε να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται εξαιρετικό απαλό φυτικό λάδι προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη και ελαφριά πικάντικη γεύση.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Η παρουσία Ελληνικού ελαιόλαδου προσδίδει αισθητά στο γευστικό αποτέλεσμα.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται σάλτσα ντομάτας αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη Μεσογειακή γεύση.
Για τις σαρδέλες TRATA, επιλέγονται μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού καθαριστούν προσεκτικά αχνίζονται ελαφρά για να διατηρηθεί τρυφερή και αφράτη η σάρκα αλλά και όλες οι θρεπτικές ουσίες τους. Στο τελείωμα προστίθεται εξαιρετικό απαλό φυτικό λάδι προσδίδοντας στο σύνολο μια ιδιαίτερη και και νόστιμη γεύση.
Το Ταχίνι με Κακάο Μακεδονικό Χαΐτογλου συνδυάζεται τέλεια με ψωμί ή φρυγανιά στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της μέρας.
Το Ταχίνι με Μέλι Μακεδονικό Χαΐτογλου έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ασβέστιο και σε συνδυασμό με το μέλι αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της μέρας.
Το Ταχίνι Ολικής Άλεσης Μακεδονικό Χαΐτογλου παράγεται μόνο από αναποφλοίωτους εκλεκτούς σπόρους σουσαμιού σε παραδοσιακούς μύλους χωρίς χημική επεξεργασία ή πρόσθετα.
Τόνος υψηλής ποιότητας, με τον ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα που του χαρίζει η ειδική επεξεργασία του φυσικού καπνίσματος με ειδικό μείγμα ξύλων. Τα φυσικά αρωματικά συστατικά και η προσθήκη «απαλού» φυτικού λαδιού, δημιουργούν ένα ξεχωριστό προϊόν για τους λάτρεις του τόνου.